RM9.90 RM19.00
Buku Notebook (Multiple Design)
Price RM9.90 RM19.00
Size (L x W x H) 22 cm x 17 cm x 1.5 cm
Availability Out Of Stock
Design & Addon
Description
Highlight

INFO BUKU

Saiz Buku : A5 (separuh A4)
Jumlah Mukasurat : 250 m/s 
Material Cover : Softcover
Binding : Wire-O
Box : Not included. 


Add On Kotak Packaging : + RM5.00

Add On Extra Bubble Wrap : + RM1.00


> PEMBELIAN RM70 KE ATAS UNTUK FREE POSTAGE
*Semenanjung Malaysia sahaja / Peninsular Malaysia only

Buku Notebook Comel! (Batch 2)

Buku nota (high quality) dengan 4 pilihan design yang comel.

 

Isi dalam siap boleh pilih nak kertas petak atau dotted

 

Buku ni ada 250 mukasurat, so jangan risau baru guna 2-3 hari eh dah habis? No no no no…

 

Anda boleh tulis atau conteng macam-macam dalam buku nota ni. Nak buat journal pun sesuai sangattt.

 

Ianya mudah dibawa ke mana2 sebab saiznya standard notebook iaitu saiz A5 (separuh A4).

 

Paling best, bahagian depan buku ni ada 6 mukasurat undated monthly calendar  (ala-ala planner gitu)

 

KONTEN BUKU

  • Notebook Belongs To
  • Undated Monthly Pages (6 pages)
  • Dotted / Square pages

INFO PENTING


1. Selepas order dibuat anda akan menerima email pengesahan bayaran dengan status "processing" dalam masa 48 jam.

2. Selepas notebook anda sudah dipos, anda akan menerima tracking number melalui email dengan status "shipped" dalam masa 24 jam. 

3. Pemprosesan & penghantaran order dibuat pada hari Isnin hingga Jumaat sahaja.

 

Sebarang pertanyaan/masalah:

 

Whatsapp
019 235 4631 (fatin)
019 275 0165 (aryna)

 

Untuk Self Pickup (Tiada sepanjang total lockdown)
Kiz Print, No 31-A, Jln Kristal K7/K,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.
(Atas restoran 3 Budak Gemok)

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

EXTRA BONUS JIKA ANDA DAPATKAN SEKARANG!

> Surprise Freegift* Best!

*freegift akan diganti lain jika kehabisan stok

Customer Reviews
i****************h

saya suka sangat!! saya belum mengandung tapi merancang untuk mengandung. beli sbb banyak sangat ilmu dlm ni. doakan saya cepat2 dikurniakan anak ya :)

9 February 2021
F**** ***a

Ya allah buku wedding planner ni memang best sgt² dah laa lawaa lepas tu memudahkan urusan kita nak tanda atau tulis apa2 utk hari bahagia kita nanti, serius xrugi beli memang membantu sgt, memudahkan urusan kedua dua belah pihak dlm satu buku 						</div>
						<div class=

9 February 2021